maanantai 30. joulukuuta 2019

Bamse Adventskanlender 2019

Kalenterin etupuoli
Kalenterin takapuoli
 Tänä vuonna sain taas nauttia Bamsen joulukalenterista, mutta olihan harvinaisen vaikea hommata.

Olimme lokakuun puolessa välissä Tukholmassa, eikä yhdessäkään kaupassa ollut Bamsen kalenteria. Peppiä, Pesosta ja muita löytyi vaikka millä mitalla, mutta ei Bamsea.

Googletin useita ruotsalaisia verkkokauppoja, mutta yksikään ei toimittanut Suomeen. Kyllä me taidamme asua periferiassa!

No isänpäivän aikoihin käväisin Suomalaisessa Kirjakaupassa, jossa näin alennuskorissa vuoden 2016 Bamse kalenterin. Kiikutin sen tiskille ja kysyin olisiko heillä mahdollisesti kontakteja Egmont-Kärnaniin, joka kalenteria julkaisee. Toiveenani oli, että he tilaisivat minulle tämän. Hetken konetta näpyteltyään, myyjä totesi, että heille on tulossa kaksi Bamse kalenteri, mutta siinä ei ollut kuvaa eikä painovuotta. (Varsin erikoinen järjestelmä) He lupasivat varata minulle sellaisen ja jos se sattuisi olemaan vuoden 2017 kalenteri, minun ei sitä tarvitsisi ottaa. Mitä palvelua! Ja olihan se tämän vuoden kalenteri. Olen todella tyytyväinen asiakas.

Tänä vuonna kalenterista löytyy tarinakirjoja. Tuttuun tyyliin sarjakuva, jossa yhdellä sivulla on yksi kuva. Toimii! Lisäksi oli puuhakirjoja, joissa on tehtäviä. Uutuutena oli muistipelikortteja ja "paperinukkeja". Hieno kalenteri.

Kortit ja "paperinuket"

Kirjoja, muistipelikortteja ja paperinukkeja.

Luukut ovat sisältäkin hienot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti