Vilma Väkäleuka

Vilma Väkäleuka on nuorin (joulu, suvipirskeet) ja sovittelevin noitasiskoksista. Vilman hokema on: ”Voi hyvät hyssykät!”.

Vilma on aina auttamassa Nokinenää, vaikka välillä Nokinenän toiminta ärsyttää Vilmaa: Nokinenä oli valinnut Vilma Suomen Noita-akkojen Yhdistyksen sihteeriksi (taikakesä) ja Vilma sai vinon pinon ilmoittautumisia Nokinenän tapahtumaan.

Vilma tekee mielellään käsitöitä joululahjaksi ja antaa rahaa aina Eläinystävien keräyksiin. Muutenkin Vilma on hyvin eläinrakas, ainoastaan yhden kerran hän läksyttää Pupuliisaa ja Myyrä-Mattia kun nämä kaivoivat hänen puutarhansa täyteen kuoppia(Yllätysmua).

Vilma ei pidä Nokinenän tempauksista ja on Vernerin kanssa samaa mieltä siitä, että poliisit ovat erinomaisia työssään (Sukulaislikka) . Vilma yrittää aina parhaansa mukaan auttaa Nokinenää, joko siivoamalla, kasvattamalla Nokinenää olemaan aina töräyttämättä ääneen kaikkea mitä ajattelee (yllätysmuna). Vilma ja Hanna lentävät usein auttamaan Nokinenää Noitalinnan siivoamisessa.

Vilma diagnosoi Nokinenän vaivaksi kiukkuisen luonnon (yllätysmuna). Siskonsa Hannan kanssa Vilma on käynyt kärsivällisyyden koulua (Taikajuoma). Vilman mielestä kahvi auttaa vaivaan kuin vaivaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti