tiistai 1. maaliskuuta 2016

Lego Nexo Knights: Hirviökirja

John Derevlany ja Mark Hoffmeier 2016: Lego Nexo Knights The book of monsters
suom. Alma Jylhä

Uusi suosikkisarja Legolta: Nexo Knights. Yritin pitää pojat Chimassa, mutta sarja lopetettiin. Joten ei auta, olemmen katsoneet Legon sivuilta kaikki lyhyet elokuvat ja Youtubesta Hirviökirja 2 jakson. Nälkäisenä odotamme lisää.

Sinänsä erikoista, että pojat saivat itse valita hahmon ja vanhin poikani valitsi Macy, tytön. Aika hienoa. Minä kuvittelin, että Macyn kypärässä on sulka, mutta poikani näki, että se on ponihäntä. Se ei menoa haittaa.






Tämä kirja on varsin hauska. Itseänikin nauratti Puupää-hirviö, jolla on tikka aivojen tilalla. Toinen hieno kohta oli Hirviökirjan kirjoittama rakkaus runo, jossa joitain sanoja oli korvattu hienommilla. Mahtavaa! Mieheni jaksaa ihmetellä nykykirjojen tilaa. Hän jaksaa muistella, kuinka hän itse luki kaikki Tarzanit aikoinaan. Voi voi ukko kulta, kannattaisi lukea muutakin! Tämä kirja on hieno ja se on jo melkein luettu puhki.

Lisäys 14.3. Nyt alkoi Nelosella Nexo Knights animaatiosarja ja eipä ole pitkään aikaan näkynyt yhtä haltioituneita ilmeitä kuin pojilla nyt tätä katsoessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti