keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Helinä-keiju: Merirosvokeiju


Tinker Bell and the pirate fairy Pohjautuu samannimiseen animaatioelokuvaan
kuvitus: Disneyn taiteilija
suom. kuvitus: Disneyn taiteilija

Veijo keiju joutuu erottamaan Zarinan tehtävästään turvallisuus syistä Zarinalle keijupöly ja pölynvartijan työ oli kaikki kaikessa ja hän lähtee.

Vuosi vierähti eikä Zarinaa kuulu. Zarina saapuu suuren juhlan aikaan ja nukuttaa kaikki unihiekalla ja suuntaa holviin ja vie sinisen keijupölyn. Ilman sitä kultaisen keijupölyn virta ehtyy.

Muut keijut seuraavat Zarinaa merirosvolaivalle. Keijut saavat pölypussin, mutta Zarina on perässä ja sinkoaa heidän päälleen moniväristä keijupölyä, joka sekoittaa heidän asunsa ja leiviskänsä. Helinä on nyt vesikeiju ja Silver kiitolentäjäkeiju.. keijut lähtevät takaisin merirosvolaivalle.

Alus seilaa kohti Kallokalliota. Siellä on keijupölypuu, jonka Zarina on kasvattanut. Zarina vangitsee keijut ja kieltäytyy palaamasta keijupoukamaan. Jamesista on tullut Zarinan luotto ystävä ja Zarina kertoo hänelle sinisestä taikapölystä. James vangitsee Zarinan, hänelle ei oleZarinan ja käy ilmi, että hän oli koko ajan ollut laivan kapteeni. Keijut pakenevat ja vievät pullon. James uhkaa tiputtaa Zarinan veteen, jos nämä eivät palauta pulloa. Lyhjty tippuu ja keijut pelastavat Zarinan. Yhdessä he hakevat keijupölyn. Zarina palaa toisten kanssa Keijupoukamaan,

Juonipaljastus

Tämä kirja pääsi yllättään: James onkin nuori Kapteeni Koukku ja yllä olevassa kuvassa on kaikkien rakastama Tic-toc kroko pienenä. Poijat väittävät, että he tiesivät heti alussa, että James on Kapteeni Koukku, vaikkakin hänellä ei ole vielä koukkua.

Juonipaljastus päättyy

Hurmaava kirja, jossa on täyteläinen kuvitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti