keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kikoriki: Prinssi possulle

Принц для Нюши 2008

Jos osaisin paremmin venäjää, pystyisin kertomaan tämän tarinan juonen. Nyt joudun vain arvailemaan. Kuvat ovat kuitenkin hienoja ja kyrilliset kirjaimet ovat kauniita.
MTV3 näytti noin 10 vuotta sitten tätä lastensarjaa. Sarjassa hahmojen nimet ovat: Karhu Purtsi, pingviini Pinkku, lammas Vanu, hirvi Elias, korppi Raakku, pöllö Olga, jänis Pomppu, siili Sipe ja vaaleanpunainen Possuli. Venäjäksi sarja on Smeshariki ja englanninkielisissä maissa sarja tunnetaan nimellä Gogoriki.

Olin Amoon jokin aika sitten yhteydessä, että voisiko näitä Kikoriki tuotteita alkaa tuoda maahan. Sieltä tuli tyly vastaus, että ei kuulu meidän valikoimaan. Eli he eivät oikeasti vastaa heille lähetettyihin kysymyksiin . Laitoin myös MTV3:n Juniorille viestiä sarjan uudelleen lähettämiseski, mutta sieltä ei koskaan vastattu. Otin yhteyttä myös Egmontiin, koska Egmont Russia julkaisee näitä kirjoja. Sieltä sanottiin, että sarjaa kohtaan ei ole tarpeeksi kiinnostusta. Mitä tästä kaikesta voi päätellä? Eli ensin pitäisi olla kysyntää, ennen kuin voi olla tarjontaa? Miten voi olla kysyntää, jos ei ole tarjontaa? Minkälaisia tutkimuksia ylipäätään tehdään lasten lelujen suhteen? Kaupoissa myydään kaikenlaista roskaa, joita vanhemmat sitten ostavat, koska ei ole muutakaan. No ei sitten muuta kuin kasvattamaan kysyntää.

 Onneksi on ruslania.com, joka myy Kikoriki kirjoja venäjäksi. En ole vielä yhtään venäläistä verkkokauppaa nähnyt, joka toimittaisi Suomeen. En myöskään osaa venäjää niin hyvin, että uskaltaisin Venäjältä netin kautta tilata. Toinen onni on viisumivapaat risteilyt Pietariin. Jos joskus pääsen tällaiselle risteilylle tulen kotiin kassit täynnä Kikorikiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti