torstai 20. marraskuuta 2014

Joulun lelulehdet 2014

Taas on se aika vuodesta, kun lelulehtiä julkaistaan. Tähän päivään (20.11) mennessä meille on tullut vain kaksi lehteä postilaatikkoon. Lisäksi olemme käyneet AMOn sivuilta katomassa Aarrekirjaa ja työkaveriltani sain Leglerin upean kuvaston. Kyllä näilläkin pärjää.

Täytyy sanoa, että tuon saksalaisen katalogin jälkeen, nämä suomalaiset läpyskät eivät oikein näytä miltään. Mutta on kiva tietää, minkälaisia leluja tarjotaan ihan tavallisissa supermarketissa.

Amon aarrekirja ei oikein ollut suosittu meillä. Ehkä pojissakin on hieman vanhanaikaisuutta, että he haluavat selata lehteä eikä niksutella sitä netissä.



AMOn dinosauruksia


Kotimaisista lehdistä Citymarketin lehti on meillä ehdottomasti suosituin. Ja se helpottaa kummasti minunkin joululahjahankitoja, kun lahjat löytyy kaikki samasta osoitteesta.  Toivottavasi toivelahjoja riittää, muuten joutuu juoksemaan useammassa kaupassa.

Citymarketin sivuilta löytyy myös lelulaatikko, jossa voi tehdä  lahjalistan tulostettavaksi tai sähköpostilla jaettavaksi.










Citymarketin lehti tunnetaan meillä myös
Leppäkerttulehtenä

Jännä ettei tuohon ongelmaan kukaan ole keksinyt apsia. Apsi, joka listaa joululahjatoiveet ja kertoo, mistä kaupasta niitä löytyy. Ongelmana tietysti ovat nämä lajitelmat (kuten Lohikäärmeratsastajien lohikäärmeet), jotka kaikki on laitettu samalle EAN koodille ja siten ei voi koneelta nähdä, mikä lelu oikeasti on saatavilla.





Citymarketista löytyy myös Brioa.

Leglerin muhkea kuvasto
Sitten pääsemmekin mahtavan 500-sivuisen Leglerin kuvaston kimppuun.


Pääosin lelut ovat puisia, on mukaan toki mahtunut muutama muovinen tavara. Ihmettelen vaan, miksi Suomessa myydään muovista krääsää niin paljon. Kuvaston hinnat ovat toki tukkuhintoja, mutta silti näiden tuotteiden hinnat ovat paljon huokeampia kuin mitä Suomessa missään.

Kuvasto on aivan fantastinen! Siinä menee pojillakin aikaa, kun he selaavat kuvastoa.


Kuvasto on kategorioitu soittimiin, motoorisiin taitoihin,nukkeihin, roolileikkeihin, pienoismalleihin ja askarteluun.


Legler valmistaa puuleluja
Tästä kuvastosta tuli mieleen, kuinka lapsena aina odotin Anttilan postimyyntikuvastoa. Selailin sitäkin ahkerasti, vaikka Anttilan painotus oli vaatteissa eikä leluissa. No kyllähän ne mallitytöt vähän Barbeja muistutti.








Suuri lelukirja tupsahti ensimmäisenä postiluukkuun. Ehkä sen takia se on nyt jäänyt noiden kahden muun jalkoihin. Sitä "luettiin" niin hartaasti. Ja löytyihän täältäkin suosikkilelu: roskisukot.














Suuren lelukirjan Brix roskisukot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti