Täytyy sanoa, että tuon saksalaisen katalogin jälkeen, nämä suomalaiset läpyskät eivät oikein näytä miltään. Mutta on kiva tietää, minkälaisia leluja tarjotaan ihan tavallisissa supermarketissa.
Amon aarrekirja ei oikein ollut suosittu meillä. Ehkä pojissakin on hieman vanhanaikaisuutta, että he haluavat selata lehteä eikä niksutella sitä netissä.
AMOn dinosauruksia |
Kotimaisista lehdistä Citymarketin lehti on meillä ehdottomasti suosituin. Ja se helpottaa kummasti minunkin joululahjahankitoja, kun lahjat löytyy kaikki samasta osoitteesta. Toivottavasi toivelahjoja riittää, muuten joutuu juoksemaan useammassa kaupassa.
Citymarketin sivuilta löytyy myös lelulaatikko, jossa voi tehdä lahjalistan tulostettavaksi tai sähköpostilla jaettavaksi.
Citymarketin lehti tunnetaan meillä myös Leppäkerttulehtenä |
Jännä ettei tuohon ongelmaan kukaan ole keksinyt apsia. Apsi, joka listaa joululahjatoiveet ja kertoo, mistä kaupasta niitä löytyy. Ongelmana tietysti ovat nämä lajitelmat (kuten Lohikäärmeratsastajien lohikäärmeet), jotka kaikki on laitettu samalle EAN koodille ja siten ei voi koneelta nähdä, mikä lelu oikeasti on saatavilla.
Citymarketista löytyy myös Brioa. |
Leglerin muhkea kuvasto |
Pääosin lelut ovat puisia, on mukaan toki mahtunut muutama muovinen tavara. Ihmettelen vaan, miksi Suomessa myydään muovista krääsää niin paljon. Kuvaston hinnat ovat toki tukkuhintoja, mutta silti näiden tuotteiden hinnat ovat paljon huokeampia kuin mitä Suomessa missään.
Kuvasto on aivan fantastinen! Siinä menee pojillakin aikaa, kun he selaavat kuvastoa.
Kuvasto on kategorioitu soittimiin, motoorisiin taitoihin,nukkeihin, roolileikkeihin, pienoismalleihin ja askarteluun.
Legler valmistaa puuleluja |
Suuri lelukirja tupsahti ensimmäisenä postiluukkuun. Ehkä sen takia se on nyt jäänyt noiden kahden muun jalkoihin. Sitä "luettiin" niin hartaasti. Ja löytyihän täältäkin suosikkilelu: roskisukot.
Suuren lelukirjan Brix roskisukot. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti